Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Google’s mobile-first index: wat verandert er nu echt?

Paniek in de tent! Of toch niet? Vanaf 26 maart indexeert zoekmachine Google mobile-first. Een logische vervolgstap van de zoekgigant om het internet mobielvriendelijker te maken. Gaat de nieuwe mobile index zorgen dat jouw pagina’s verdwijnen in de zoekresultaten? En wat doe je als je een gewone website en mobiele versie host? We zetten voor je op een rijtje wat er nu echt verandert.

Lees meer
Werkende webteksten schrijf je met deze 9 formules

Als je webteksten of andere commerciële teksten schrijft zal je vaak houvast vinden in het AIDA-model. Maar naast AIDA kun je je voordeel halen uit meer handvaten. Zoals onderstaande 9 copywrite formules en tips.

Lees meer
Emoji Marketing

Het is vandaag Valentijnsdag en dus vliegen de hartjes je om de oren. Wellicht heb je vandaag al een berichtje ontvangen van je (niet zo geheime) lief met daarin een groot hart. Of een smiley met ogen in de vorm van hartjes. Deze zogenaamde Emojis (letterlijk "afbeelding" (e) + "karakter" (moji) in het Japans) zijn zo geïntegreerd in onze dagelijkse communicatie dat we ze bijna als nieuwe taal kunnen zien.

Lees meer