Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Zorgt de nieuwe europese wet voor censuur op social content?

In de media verschenen afgelopen weken berichten over het verdwijnen van onder meer internetmemes door de nieuw goed te keuren Europese copyright wetgeving. Kan deze wetgeving ook gevolgen hebben voor jou? We zetten de feiten voor je op een rijtje.

Lees meer
Geheime hut

Wat een geheime hut, een fladderende vlinder en Frankrijk te maken hebben met 25 jaar internet in Nederland? Je leest het in de column van Bart.

Lees meer
Neuromarketing gebruik je zo op jouw website

Inzicht in hoe jouw klanten beslissingen nemen. Met onderzoek hiernaar houdt neuromarketing zich bezig. Technieken waarin we bij Superlatief erg geïnteresseerd zijn, vooral als het gaat om de inzet bij online conversie optimalisatie. In dit artikel zetten we enkele inzichten uit de neuromarketing voor je op een rij. Inzichten die je meteen kunt toepassen op jouw website, social media of in je dagelijks leven.

Lees meer