Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Vijf marketingtips voor december

Het lijkt nog zover weg: december. Maar wist je dat Nederlands grootste pepernotenbakker al vanaf mei bezig is met de productie van ruim 4 miljard pepernoten en één miljoen zakken taaitaai? En dat de tuincentra inmiddels al duizenden pallets van kerstartikelen klaar staan om de komende weken te zorgen voor een winterwonderland (en spectaculaire omzetten)? En dat over negen weken de meeste bedrijven hun deuren alweer sluiten voor een kleine break? Breekt het zweet je uit bij deze voorspelling? Geen nood, met onze marketingtips ben jij de decemberstress voor.

Lees meer
Column: vakmanschap is meesterschap

Vakmanschap en meesterschap hebben in dit geval niets met bier te maken. Maar wel met risico’s en een krappe arbeidsmarkt. Lees in de column van Bart over vakmanschap én meesterschap. En over auto’s die niet van de Erasmusbrug zullen rijden.

Lees meer
Gebruik two-factor authentication voor het te laat is

Terwijl je dit leest is de kans groot dat internetcriminelen jouw persoonlijke gegevens en wachtwoorden proberen te achterhalen. Deze zijn waardevol omdat hiermee jouw identiteit gebruikt kan worden voor duistere zaken. Of omdat ze toegang kunnen geven tot netwerken, informatie, geld of nog meer wachtwoorden.

Lees meer