Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Column: Wat stokpaardjes je leren over innovatie

Stokpaardjes die innovatie en creativiteit bevorderen. Bloedende wijsvingers en een baanbrekende theorie. En waarom je beter stokpaardjes maakt dan bezit. Je leest er meer over in de column van Nils.

Lees meer
Wat is een digital agency?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je kan helpen met je website, online strategie, digitale marketing of voor het bouwen van een applicatie dan ben je de sjaak. Want een korte zoektocht zal je direct confronteren met heel veel verschillende termen. Van digital agency tot webbureau. Van ontwerpbureau tot advertising agency. Veel begrippen. Vaak ook nog eens vergezeld met bijvoeglijke naamwoorden. Maar wat is nou een digital agency? En hoe verschilt een digitaal bureau van een creative agency?

Lees meer
Vijf marketingtips voor december

Het lijkt nog zover weg: december. Maar wist je dat Nederlands grootste pepernotenbakker al vanaf mei bezig is met de productie van ruim 4 miljard pepernoten en één miljoen zakken taaitaai? En dat de tuincentra inmiddels al duizenden pallets van kerstartikelen klaar staan om de komende weken te zorgen voor een winterwonderland (en spectaculaire omzetten)? En dat over negen weken de meeste bedrijven hun deuren alweer sluiten voor een kleine break? Breekt het zweet je uit bij deze voorspelling? Geen nood, met onze marketingtips ben jij de decemberstress voor.

Lees meer