Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Waarom e-mailmarketing er nog toe doet

Lijstjes die dé trends op het gebied van online marketing op een rijtje zetten. Ze voorspellen welke strategieën, middelen en kanalen helemaal de bom worden in het nieuwe jaar. Die lijstjes waren er afgelopen tijd weer volop. Wat me daarin is opgevallen? Dat binnen het geweld van innovatie, nieuwe onderzoeken, grillig consumentengedrag, kunstmatige intelligentie en rake voorspellingen zelden plek is voor e-mailmarketing. Een gemiste kans!

Lees meer
Blijf ondanks FOMO in je flow

Zelf ben ik van de patatgeneratie. Blijkbaar stonden wij vroeger te kijk als een passieve lichting waarbij alles kwam aanwaaien. Gelukkig is dat stokje nu overgedragen aan generatie Y oftewel de millennials, de digital natives en generatie alpha. Zo zouden vooral millennials ontevreden jongeren zijn met een ongezonde hang naar perfectie, tomeloze zelfoverschatting met bijbehorende ambities en binnen sociale kaders vooral lijden aan FOMO.

Lees meer
Veilig met goede wachtwoorden: zeven tips

Zaterdag 24 november is het Nationale Check Je Wachtwoorden Dag. Een goed moment om stil te zijn hoe het met jouw informatiebeveiliging gesteld is. Wissel je je wachtwoorden eigenlijk nooit? En gebruik je voor veel webshops hetzelfde password? Die je vervolgens allemaal opschrijft in een klein zwart boekje? Niet doen! Verbeter je online veiligheid direct met onze tips.

Lees meer