Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Veilig met goede wachtwoorden: zeven tips

Zaterdag 24 november is het Nationale Check Je Wachtwoorden Dag. Een goed moment om stil te zijn hoe het met jouw informatiebeveiliging gesteld is. Wissel je je wachtwoorden eigenlijk nooit? En gebruik je voor veel webshops hetzelfde password? Die je vervolgens allemaal opschrijft in een klein zwart boekje? Niet doen! Verbeter je online veiligheid direct met onze tips.

Lees meer
Column: Wat stokpaardjes je leren over innovatie

Stokpaardjes die innovatie en creativiteit bevorderen. Bloedende wijsvingers en een baanbrekende theorie. En waarom je beter stokpaardjes maakt dan bezit. Je leest er meer over in de column van Nils.

Lees meer
Wat is een digital agency?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat je kan helpen met je website, online strategie, digitale marketing of voor het bouwen van een applicatie dan ben je de sjaak. Want een korte zoektocht zal je direct confronteren met heel veel verschillende termen. Van digital agency tot webbureau. Van ontwerpbureau tot advertising agency. Veel begrippen. Vaak ook nog eens vergezeld met bijvoeglijke naamwoorden. Maar wat is nou een digital agency? En hoe verschilt een digitaal bureau van een creative agency?

Lees meer