Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Medior PHP developer

Ben jij er één met opgestroopte mouwen? Ben je sociaal en itereer je schaapjes tot je wekker een exit() geeft? Zoek je naar een plek waar je kan leren, groeien en jezelf ontplooien? Ben je niet bang van een uitdaging? Develop jezelf en je skills bij Superlatief! Wij zijn op zoek naar een:

Medior PHP developer

Wat ga je doen?

Je werkt zelfstandig of in een team aan maatwerkoplossingen voor ambitieuze en leuke (internationale) opdrachtgevers. Je werkt afwisselend aan de ontwikkeling van websites en applicaties, bedrijfsoplossingen of middelen voor marketingcommunicatie.

Wat neem je mee?

Je snapt dat we de allerbeste PHP-er met heel veel ervaring willen. Iemand die ook nog even het hele oeuvre van Shakespeare kan duiden en citeren, in het bezit is van een vliegbrevet en ordinaire tosti’s kan omtoveren tot culinaire hoogstandjes. Maar als je koffer is gepakt met onderstaande bagage gaan we ook graag met je in gesprek:

  • Natuurlijk een stevige kennis en ervaring met PHP (OOP)
  • Je weet meer of hebt kennis van: HTML / Javascript, Continuous Integration & Deployment, Git, LESS, CSS3, MVC frameworks, MySQL, NoSQL, RESTfull, Soap API
  • Je ervaring of skills zijn belangrijker dan opleiding
  • Je denkt analytisch en werkt gestructureerd
  • Je kunt nauw samenwerken met collega’s en klanten

Wat krijg je/bieden we jou?

Je verwacht natuurlijk wel wat als je bij ons komt werken. Je mag er dan ook op vertrouwen dat we goed voor je zorgen. Daarnaast bieden we je een plek in een klein en hecht team. Dagelijkse uitdagingen én een lekkere en voedzame lunch. Waar mogelijk bieden we je flexibiliteit qua werktijden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ruimte hebt en krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Solliciteer direct! Mocht je vragen hebben of meer willen weten? Neem dan contact op met Bart Andeweg, t.010-762 07 11 of per mail: bart@superlatief.nl. Of praat even met één van onze developers. Bart brengt ze graag met je in contact.

Professionals in werving en selectie: doe geen moeite naar aanleiding van deze vacature acquisitie te plegen. Het wordt niet gewaardeerd.