Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Werken bij Superlatief

Superlatief is een Rotterdams, niet lullen maar poetsen, online bureau. Wij verbinden samen met onze opdrachtgevers data, processen en ambities met online toepassingen. Dit resulteert in gebruiksvriendelijke en relevante online ervaringen welke bedrijfsprocessen vereenvoudigen en helpen effectiever te communiceren. Zo. Dat is het officiële gedeelte. Voor we gaan daten vertellen we je hieronder graag nog een beetje meer.

Helaas

Er zijn op het moment geen openstaande vacatures.

Waarom werken bij Superlatief?

Anders dan onze naam doet vermoeden zijn we eigenlijk niet zo van de poeha. Werken bij Superlatief is vooral de mouwen opstropen. Gaan voor het succes van onze klanten. Daarbij focussen we ons op online toepassingen. Oplossingen die het makkelijker maken om effectiever te werken en beter te communiceren.

Het team

Bij Superlatief ga je deel uitmaken van een multidisciplinair team. Designers, developers, een strateeg, online marketeer en branding specialist werken nauw samen. Soms werk je met externe specialisten. Altijd met het doel relevante en gebruiksvriendelijke ervaringen te creëren.

Locatie

Superlatief huist in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Midden in het centrum van misschien wel de mooiste stad van het land. Met het Centraal Station als buur is de bereikbaarheid met het OV uitstekend. Sterker nog: vanaf alle perrons sta of zit je binnen drie minuten op je werkplek! En ook de metro stopt voor de deur.

Pingpongen in Kleinhandel

Ambitie en uitdaging

Werk je bij voorkeur in een klein team? Dan ben je zeker op je plaats. Je gaat deel uitmaken van een kleine, hechte club. Niet alleen betekent dat korte lijntjes met je collega’s. Ook met klanten. Dat vraagt betrokkenheid, meedenken en verantwoordelijkheid. En ambitie! Want we zijn misschien niet de grootste, maar we werken wel aan uitdagende projecten. Voor leuke, veeleisende (internationale) opdrachtgevers.

Organisatie

Superlatief is jong. Toch kent het een geschiedenis van bijna 20 jaar. Gestart op een zolder in de polder. Groot gegroeid tijdens de internet bubble. Afgeslankt tijdens de Europese kredietcrisis. En nu op volle koers in rustig water. Met een brok waardevolle ervaring en een club leuke mensen. Al zeggen we het zelf.

Toekomst

Wij geloven dat jij het beste presteert als je lekker in je vel zit. Ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Als nieuwe collega geef je mede vorm aan de toekomst van Superlatief. Daarbij kiezen we bewust voor een platte organisatie. Voor kwaliteit boven kwantiteit.

Cultuur

Het fundament van Superlatief ligt in de klei. Samen met de Rotterdamse mentaliteit zorgt dat voor een nuchtere mentaliteit. We zijn open en eerlijk naar elkaar en onze klanten. We werken transparant en oplossingsgericht. En we geloven dat samenwerken loont.

Hard werken en goed ontspannen

Naast hard werken genieten we ook graag. Iedere dag van een lekkere lunch bijvoorbeeld. Of van een heerlijk voorjaarszonnetje op het dakterras. En van nog één drankje op de vrijdag. En heb je behoefte aan wat ontspanning? Even tafelvoetballen, pingpongen of poolen kan op de gang. Of je maakt een powerwalk door het dynamische centrum. En wil je voor of na het werk aan je conditie werken? De sportschool is inpandig.