North Sea Round Town

Dé opwarmer van het North Sea Jazz Festival in Rotterdam

 

Intieme concerten in huiskamers. Schijnbaar toevallige jamsessies op buitenpleinen. Optredens in restaurants en cafés en uitbundige shows op locaties als BIRD en LantarenVenster. North Sea Round Town maakt van Rotterdam één groot muziekspektakel met voornamelijk gratis toegankelijke optredens. De stad warmt iedere dag iets meer op, om te eindigen met een grote knaller: het North Sea Jazz Festival in Ahoy' Rotterdam.

 

200 evenementen

Met ruim 200 evenementen op ruim 100 locaties verspreid door de stad Rotterdam, is het belangrijk om de bezoeker helder en duidelijk te informeren over wanneer, waar en hoe laat het evenement plaatsvindt. Daarnaast is North Sea Round Town een festival voor jong en oud. Een zeer brede doelgroep dus.

Een vol programma

Met deze gegevens in ons achterhoofd hebben we gewerkt aan een zeer toegankelijke en heldere responsive website met de nadruk op het programma en de locaties. Voor de bezoekers is het programma op datum, als lijst, maar ook via geolocatie op een kaart te vinden. Aan de hand van een uitgebreid filter kunnen de bezoekers hun voorkeuren aangeven en het aanbod filteren. Om te voorkomen dat men door het grote aanbod het overzicht verliest past het overzicht zich aan tijdens de festivalperiode zodat alleen evenementen 'nu en in de toekomst' zichtbaar zijn.

Naast het uitgebreide programma is er ruimte voor actualiteit en artikelen over het festival en de deelnemende acts.

 
 

“Fijne gasten. Goed in hun vak. Helder, met oog voor doel en inzet. Ze luisteren, denken mee, sturen een beetje, overtuigen en inspireren en zijn vooral heel goed in vormgeven.”

Mijke Loeven, directeur North Sea Round Town.

 
northsearoundtown.nl
 
locatie Superlatief
locatie Superlatief
voorgrond Created with Sketch. voorgrond Created with Sketch.