Cammelot Schilderwerken

Een likje verf voor jouw kasteel

 

Sommige opdrachten waarmee wij aan de slag gaan spreken meteen tot de verbeelding. Een identiteit voor een schilder die Cammelot heet is er zo eentje. Hij tovert elk huis om tot een paleis. En dan niet zo eentje uit de verhalen van Koning Arthur, maar tot moderne en perfect onderhouden droomverblijven.

 

De legende in een modern jasje

Over de identiteit van Cammelot Schilderwerken hoefden we niet lang na te denken. De legende van Koning Arthur liet de fantasie de vrije loop. De ridders van de ronde tafel, Merlijn de tovenaar en natuurlijk het legendarische kasteel kwamen op in ons hoofd.

Het is ook het kasteel wat een prominente rol heeft gekregen in de identiteit en het logo. Een eenvoudig lijnenspel gecombineerd met een contrasterende typografie zetten een herkenbare stijl neer.

 

Cammelot online

De volledig responsive website van Cammelot sluit aan op het open karakter van het logo. Simpel maar krachtig. Dankzij het onepage principe kunnen bezoekers in één oogopslag de juiste informatie vinden en struinen door de kastelen die Cammelot reeds heeft aangepakt.

Cammelot desktop interface
Cammelot desktop referenties
Cammelot desktop over Cammelot
Cammelot mobiel screenshots
Cammelot tablet screenshots
 
cammelotschilderwerken.nl
locatie Superlatief
locatie Superlatief
voorgrond Created with Sketch. voorgrond Created with Sketch.