Bart Andeweg

Bart Andeweg

Eigenaar en ziel van Superlatief. Leverde in 1998 zijn eerste online project op. Heeft oren naar goede muziek en is gek van gadgets. Wonderwel kan een iPod hem niet beroeren. Hij luistert muziek het liefst met hoogwaardige buizengeluidsapparatuur die hij ook nog eens zelf bouwt!

bekijk zijn dag

Saskia Dorsman

Saskia Dorsman

Ontwerper en projectleider. Manusje van alles en het hart van Superlatief. Houdt van lekker eten en drinken. Reist de hele wereld af, maar zoekt de gezelligheid ook gewoon in ‘haar' Rotterdam. Even niet vanuit huis, dat is op dit moment in aanbouw. Tot die tijd forenst ze vanuit het dorp van haar jeugd.

bekijk haar dag
 

Elwin Bockstael

Elwin Bockstael

Developer en het geweten van Superlatief. Zit alweer acht jaar op zijn plek en gaat op voor het gouden horloge. Feyenoorder in hart en nieren. Woont 'op' Zuid en kijkt uit op dat prachtige stadion. Kijkt de wedstrijden vanaf de bank met een goede pot bier. Dat laatste probeert hij sinds kort zelf te brouwen. Helaas nog zonder groot succes.

bekijk zijn dag

Kim Boender

Kim Boender

Developer en het nieuwe geluid binnen Superlatief. Heeft een leercurve waar de Python® U tegen zegt. Zou gezien zijn uiterlijk zo uit de Energiehal kunnen lopen, maar rockt er stevig op los. Slaapt tegenwoordig wat minder dankzij de geboorte van zijn dochter Sam maar is toch steevast één van de eersten op kantoor. Of komt dat juist daardoor?

bekijk zijn dag
 

Anneloes Hoogerbrugge

Anneloes Hoogerbrugge

Junior Interactive Designer bij Superlatief & Student. Volgt Communication & Multimedia Design op Hogeschool Rotterdam. Gebruikt Pinterest voor inspiratie. Niet alleen voor haar vak maar ook de liefde voor mode. Luistert het liefst naar singer-songwriters.

bekijk haar dag

Steven Oosterbeek

Steven Oosterbeek

Jongste aanwinst en oud stagiair van Superlatief. Developer met een passie voor creatie. Houdt van reizen en pakt graag zijn rugzak voor een nieuw avontuur. Om zich vervolgens nergens zo thuis te voelen als in ‘zijn’ Dordrecht.

bekijk zijn dag
locatie Superlatief
locatie Superlatief
voorgrond Created with Sketch. voorgrond Created with Sketch.