Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Superlatief: meerwaarde en kennis belangrijker dan groei

Online marketing, content en advies op het gebied van strategie en online security. Daarvoor kun je ook terecht bij het Rotterdamse Superlatief. Het digitale bureau heeft zich de laatste jaren onderscheiden door het ontwikkelen van geavanceerde applicaties en websites. Daarbij lag de nadruk vooral op effectief design, ultieme gebruikerservaring en een sterk technisch fundament. Deze zaken zijn nog steeds het uitgangspunt bij Superlatief. Toch is het dienstenpakket de laatste jaren uitgebreid.

Lees meer
fischer app van Superlatief wint Franse award

Voor fischer ontwikkelden wij al diverse toepassingen. Zo zetten we voor de marktleider in bevestigingsmaterialen onder meer een een Content Delivery Network op. Ook de productselector in je lokale bouwmarkt draait op een toepassing van Superlatief. De product finder app ontwikkelden we al een tijdje terug. Toch is deze nog actueel. In Frankrijk won de app afgelopen zomer de Trophée du Négoce voor beste Website/Applicatie.

Lees meer