Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Superlatief danst op Tomorrowland

Voor liefhebbers van dance is Tomorrowland het walhalla. Voor Pepsi Max realiseerden wij een succesvolle actiesite waar de incentive toegang tot dit wereldberoemde dancefestival was. Als dank voor hun inzet en omdat het doorgewinterde danceliefhebbers zijn mochten onze Anneloes en Dion to the Max tijdens Tomorrowland. Check de Superlatieve partypics van Tomorrowland 2018.

Lees meer
RankBrain: machine learning, Google search en context

Google verwerkt per dag ongeveer 5,5 miljard zoekopdrachten. Meer dan één zevende hiervan (15%) zijn zoekopdrachten die nog nooit eerder zijn verwerkt. Door het inzetten van machine-learning kan Google deze zoekopdrachten beter verwerken. Het systeem dat Google hiervoor gebruikt heet, heel toepasselijk RankBrain.

Lees meer
Meer nieuwsbriefabonnees met deze 7 tips

In onze vorige blogpost schreven we je hoe je technieken als verliesaversie kunt inzetten om de inschrijvingen op je nieuwsbrief te verhogen. Dit vullen we aan met 7 praktische tips, waarmee je meteen aan de slag kunt.

Lees meer