Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Wat jij nog niet wist over je mobiele telefoon

Meteen een goede binnenvaller: er zijn op aarde meer mensen met een mobiele telefoon dan met een eigen tandenborstel. Van alle volwassenen houdt 91% dit kostbare bezit dan ook áltijd binnen handbereik. Grote kans dat jij op dit moment ook met je telefoon in je hand zit. We hebben de leukste feitjes over je geliefde smartphone voor je verzameld in een infographic.

Lees meer
Start met SEO: 10 simpele tips

SEO is de afkorting van search engine optimalisation, zoekmachine optimalisatie dus. SEO heeft als doel de vindbaarheid van je website in zoekmachines (als Google) te verbeteren. Een vakgebied wat aan trends, onderzoek en veranderende inzichten onderhevig is. Maar waar iedereen met een website mee te maken krijgt.

Lees meer
Structured data: duidelijkheid voor zoekmachines

Als het goed is heeft jouw website relevante en kwalitatieve content. Inhoud die je menselijke gebruiker snel en makkelijk begrijpt. Maar zoekmachines snappen (nog) niet alles wat op jouw pagina’s staat. Door gebruik te maken van structured data help je zoekmachines en andere applicaties beter interpreteren waar jouw webpagina’s over gaan. In dit artikel vertellen we je er meer over. En wanneer en hoe je structured data toepast.

Lees meer