Een driehoek, die altijd in de linkerbovenhoek hangt Een driehoek, die altijd in de rechterbovenhoek hangt

Blog

Hi! Check hieronder onze laatste berichten. Tenminste als je geïnteresseerd bent in online ontwikkelingen, marketing, communicatie, data en design. Dat houdt ons namelijk dagelijks bezig. Behalve dan op vrijdag aan het einde van de middag.

Hou me op de hoogte
Column: vakmanschap is meesterschap

Vakmanschap en meesterschap hebben in dit geval niets met bier te maken. Maar wel met risico’s en een krappe arbeidsmarkt. Lees in de column van Bart over vakmanschap én meesterschap. En over auto’s die niet van de Erasmusbrug zullen rijden.

Lees meer
Gebruik two-factor authentication voor het te laat is

Terwijl je dit leest is de kans groot dat internetcriminelen jouw persoonlijke gegevens en wachtwoorden proberen te achterhalen. Deze zijn waardevol omdat hiermee jouw identiteit gebruikt kan worden voor duistere zaken. Of omdat ze toegang kunnen geven tot netwerken, informatie, geld of nog meer wachtwoorden.

Lees meer
Wat jij nog niet wist over je mobiele telefoon

Meteen een goede binnenvaller: er zijn op aarde meer mensen met een mobiele telefoon dan met een eigen tandenborstel. Van alle volwassenen houdt 91% dit kostbare bezit dan ook áltijd binnen handbereik. Grote kans dat jij op dit moment ook met je telefoon in je hand zit. We hebben de leukste feitjes over je geliefde smartphone voor je verzameld in een infographic.

Lees meer